Thuis ProductenTientallen eenheid Stimulator

De Eenheid van de Schoonheid van de Behandeling van de Huid van de Zuurstof van de Regeneratie van het collageen met de Functie van het Foton

De Eenheid van de Schoonheid van de Behandeling van de Huid van de Zuurstof van de Regeneratie van het collageen met de Functie van het Foton

  • Collagen Regeneration Oxygen Skin Treatment Beauty Unit with Photon Function
  • Collagen Regeneration Oxygen Skin Treatment Beauty Unit with Photon Function
 • Collagen Regeneration Oxygen Skin Treatment Beauty Unit with Photon Function

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Beijing, China
  Merknaam: Winkon
  Certificering: CE ISO13485 ISO9001
  Modelnummer: WL-F4

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Verpakking Details: Aluminium Pakket
  Levertijd: 3 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Paypal
  Levering vermogen: 500 eenheden per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  Van de de Zuurstofhuid van de collageenregeneratie de Eenheid van de de Behandelingsschoonheid met Fotonfunctie

   

   

  Hoe het werkt?

   

  98% van de huid wordt samengesteld uit collageen. Ouder zijn wij, de minder zuurstof ons bloed draagt, wat te produceren collageen zal ontbreken. Ondertussen, verliest de huidvochtigheid een en het epidermismetabolisme kan niet normaal uitvoeren.
  Op de theorie van huid vernieuw, zal de fysische conditie van de huid remolded door het biologische effect van de zuivere zuurstofmolecule en natrium-chloridemolecule zijn. Gebruikend deze machine, kunt u de behandelingsdiepte van de huid volgens uw vereisten controleren. Het systeem zal 99% van zuivere zuurstofmolecule en natrium-chloridemolecule in nieuwe een water-zuurstof molecule (5200μm) en dan straal het mengsel in dermis of de epidermis met de snelheid van 200m per seconde, mengen om het vuil binnen de huid grondig leeg te halen en de anaërobe bacteriën te doden, ondertussen, vochtigheid, zuurstof, en andere voedingsmiddelen van de huid kunnen worden geleverd, worden de de collageenregeneratie en herschikking ook veroorzaakt.

   

  Functioneert:

   

  1. Inhaleer Zuurstof

   

  Het kan aëroob metabolisme verbeteren, de de voedingsinput van de huid versterken, lichaamsimmuniteit verbeteren, moeheid elimineren, heeft goed in het verbeteren van het ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsverteringssysteem, bloed, huid, endocrine.

   

  2. Nevelzuurstof

   

  De de leveringsvoedingsmiddelen en vochtigheid voor de huid snel, vlotte huid, verlichtende vlekken, verbeteren chlorose, saaie voorwaarden, maken huid rooskleurig, wit, transparant, offerte, die met speciale kuuroordoliën inderdaad aanhaalt beter zullen zijn.

  Van het voorhoofd aan de hals begint, de zorgvuldige nevelzuurstof die van boven tot onder in de ogen of de neus, in het proces van de nevelzuurstof, de schoonheidsspecialist niet te bespuiten kan kalmeren, omhoog opheffen, rimpels met de andere nuttigere hand uitrekken, want de voedingsproducten de huid, versterken huidelasticiteit doordringen, zou het neveltarief van de gasten moeten afhangen absorbeert staat van zuurstof.

   

  3. Spuit zuurstof in

   

  Door de hoge druk spuit zuurstof in, die de activiteit van huidcellen activeert en verbeter het metabolisme van huidcellen, en anti-veroudert, wittend, genezen donkere cycli, acne, om gevoelige huid te verbeteren.

   

  4. BIOrimpelverwijdering

   

  In het menselijke lichaam, worden de celgroei, het metabolisme, de reproductie en de celafdeling, geproduceerd door micro-stroom. Nochtans, wanneer de mensen oud en zwak worden, zal de bio-micro-stroom kan door lichaam produceren worden verminderd, kunnen de huidcellen een evenwicht van huidige stroom handhaven niet, resulterend in een verschillende huidproblemen: Zoals rimpels, verslapping, leidt het langzame metabolisme tot saaie huid, etc. De rimpels en de losse huid omdat de die huidcellen hun regeneratieve capaciteit en spier verliezen verliezen normale elasticiteit, terwijl de zichtbaarste tekens van het gezichts verouderen rimpels is.

  De huid is het grootste die orgaan van het lichaam, door de multi-layer structuur wordt samengesteld, terwijl de collageenlaag wat huidzachtheid en flexibiliteit decoderen verouderend zal worden aangezien de mensen oud worden. De BIOrimpelverwijdering simuleert de biologische die stroom door de hersenen wordt uitgegeven, gesteund met professionele verrichting versnelt een techniek om huid met verschillende niveaus op te heffen de het bloedomloop van de huid, verhoogt metabolisme en bevordert de regeneratie van de huidcel en de reparatie van collageen helpen de natuurlijke elasticiteit van de huid herstellen, verwijdert effectief rimpels, elimineert donkere cirkels en zak.

   

  5. Fotonfunctie

   

  De lichte golven kunnen helpen de elektroden van lichaamscellen gladmaken, maken de cellen genoeg zuurstof krijgen, waarbij het proces van de celmetabolisme en groei wordt versneld. Van de LEIDENE golflengte 635nm fotonoutput, bekwaam om de organisatie tot 1 ~ 2cm te doordringen, activeert en herstelt effectief cellen, om de ademhalingsstatus van de diepe cellen te verbeteren en cellulaire ATP energie, verbeteren van los, ruwe huid, rimpels, acne, littekens en hyperpigmentationkwesties te verbeteren.

  Rood licht - om de eigen het collageengroei van het lichaam te bevorderen, herstellend cellen, die de originele huidelasticiteit, vlotte huidtextuur, het krimpen poriën, saldokleuren handhaven, het product diep helpen snel absorberen. Vooral geschikt voor slechte bloedomloop.

  Blauw licht-Rem vetafscheidingsafscheiding, de bacil van de dodenacne, de efficiënte allergieën van de hulphuid, behandel acne. Bijzonder geschikt voor gevoelige huid, acnehuid.

    

  Behandelingen:

   

  1. Geschikt aan rokers, sub-gezonde mensen, longen zwakke personen, en wie mooier willen worden.

  2. Anti-verouderend, verwijder rimpels;

  3. Verbeter de slechte capaciteit van de huid zelf-vernieuwing.

  4. Verbeter huidproblemen toe te schrijven aan hypoxia;

  5. Mensen die phototherapy, laser, microdermabrasion, het pellen hebben ontvangen of ontvangen.

   

  Before and After:

   

  De Eenheid van de Schoonheid van de Behandeling van de Huid van de Zuurstof van de Regeneratie van het collageen met de Functie van het Foton

  Contactgegevens
  China Static Technology Online Marketplace
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten