Thuis ProductenElektronische acupunctuur pen

Hoogste Elektronische de energiepen van de acupunctuurpen

Hoogste Elektronische de energiepen van de acupunctuurpen

Meridian Electronic acupuncture pen/ energy pen

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 Zet / Sets
Levertijd: binnen 7 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 20000 Set/Sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving


De hoogste Energiepen kan oppervlakte van menselijke huid naar elektroimpulsen verplaatsen bevordert de huid buigzaam, activeert het huidweefsel

Introdction:

De hoogste die Energiepen is op traditionele Chinese geneeskundetheorie en moderne organen en meridianis een combinatie van biotechniektechnologie wordt gebaseerd. Ontwikkeld tot een high-tech gezondheid en schoonheidselektronika, is de meridiaan een belangrijke doorbraak in de geschiedenis. Het kan oppervlakte van menselijke huid naar elektroimpulsen verplaatsen bevordert de huid buigzaam, activeert het huidweefsel, verhindert huid om te verzakken en te verouderen, bloedomloop bevorderen, de meridianen uitbaggeren het lichaam, spierpijn verlichten, en kan het stabiliserende effect bereiken om het resultaat van schoonheid te verbeteren. Het is het beste product voor onze dagelijkse schoonheid en gezondheidszorg. Deze draagbare machine zal heel wat gemak voor ons brengen.

Functie:

De gezondheidszorg functioneert: De sonde bevordert de huid, zult u een betekenis van het glijden en trilling hebben. Zet de machine aan het relevante punt, dan zal het gevoel sterker zijn. Een soort ontspannen en comfortabel gevoel zal aan u na u gebruik de machine komen. De pen bevordert electrophysiologically ons lichaam, door het netwerk van bio-as, direct in de lichaamsweefsels, organen, regelend bio-elektrisch gebied, activeert basissen en de aanpassing van biologische cellen, regelt hoofdzakelijk de absorptie van het lichaam, de geleiding, het saldo, het metabolisme, de immune functies, en de gezondheidszorg.

Hoogste functies: De verbindingen speelt een belangrijke rol aangezien de kruispunten aan menselijk lichaam, het de plaatsen is waar het fysiologische afval zoals natte koude, slib, hitte, giftige slechte dingen blokkeert. Dat is ook de reden waarom het menselijke lichaam gemakkelijk arthralgia wordt. Wanneer het gebruiken van acupunctuurpen in de verbindingen, kan het fysiologische afval worden schoongemaakt, dan kunt u vers voelen en ontspannen.

Schoonheidsverzorgingeffect: de hoogste energiepen kan het gezicht zoals facelift ook doen, de zak, de donkere cirkels en rimpel verwijderen, de makend een directe affet aan het gezicht. De pen kan u jong en gezond voor altijd ook maken als u houdt gebruikend het. (beter met professionele schoonheidsmiddelen) als niet, kunt u normaal zout of gedistilleerd water in plaats daarvan gebruiken. Voor een professioneel gezichts en oogzorg, zult u professionele schoonheidsproducten moeten aanpassen.

Met een CR2 lader en 3V ionen navulbare battery.CR2-lader die de kring van de omschakelingsvoeding, het constante huidige laden gebruiken, zich wijd uit strekt de voltagetoepassing. Het past ook voor het laden van ionen3v batterij aan.
Met een indicator toont het licht het laden status, is de lader compact, lichtgewicht.
Contactgegevens
China Static Technology Online Marketplace
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten